• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Despre noi
Therapy Boutique
Therapy Boutique
by Ionela Preda

THERAPY BOUTIQUE este un centru de îmfrumusețare, o oază de liniște în mijlocul Bucureștiului, într-o casă elegantă, construită în perioada interbelică, retrasă și discreta, cu o superbă grădină. Scopul nostru este de a-ti reda frumusetea, încrederea in tine si starea de bine.

Echipa este una sudată în câțiva ani, alcătuită din oameni cu experiență și pasiune pentru acest domeniu, care promovează sănătatea în toate formele ei.

După mai mult de 20 de ani de experiență în redarea stării de bine, Ionela Preda a decis să creeze acest concept prin care să poată ajuta oamenii să scape de kilogramele în plus, să-și recapete sănătatea, frumusețea și starea de bine, printr-un concept holistic.

„A fost o vreme în care am avut și eu probleme cu greutatea, dar am inceput sa am grija la alimentație, am făcut proceduri și am reușit să slăbesc 20 de kilograme. Așa a apărut ideea acestui centru, în aprilie 2019, iar locația este exact asa cum mi-am droit: un loc intim, elegant și liniștit, unde pacientul și terapeutul nu sunt deranjați în timpul tratamentelor, unde pacientul capătă încredere, acel element fără de care nu există vindecare și transformare”, spune creatoarea THERAPY BOUTIQUE.

intinerirea pielii therapy boutique 300x300 - Despre

Electrostimularea wireless

Electrostimularea reprezintă o contracție involuntară a musculaturii determinată de aplicarea unor impulsuri electrice. Ca și scop această terapie se aplică pentru tonifiere, remodelare corporală, slăbire.

Shockwave

Terapia shockwave este procedura în care se aplică unde acustice pe zona afectată (coapse, fese, abdomen, spate). Această procedură este neinvazivă și are ca efect activarea țesutului conjunctiv, tonifierea musculaturii, drenaj limfatic, aport de substanțe nutritive la nivel celular.

Radiofrecvența

Efectul diatermic și circulator al energiei Winback este un suport ideal în slăbire și îndepărtarea imperfecțiunilor profunde, în tonifierea musculară, revitalizarea și regenerarea pielii.

Drenajul limfatic efectuat cu TECAR

Prin aplicarea energiei Winback, rezistența naturală a țesuturilor biologice va transforma energia în căldura. Zona vizată a corpului se va regla termic prin mobilizarea fluxurilor vasculare și limfatice.

Tratamentul facial

Energia TECAR regenerează și revitalizează toate straturile pielii, prin stimularea profundă a resurselor naturale. Tenul își recapătă strălucirea, iar regenerarea se produce prin stimularea fibroblastelor pentru producerea de colagen și elastină.

Masaj combinat cu TECAR

Masajul combinat cu TECAR este o ședință relaxantă în care masajul clasic se combină suplimentar cu undele. Datorită sinergiei terapeutului cu diatermia produsă de echipament, rezultatul este benefic și plăcut.

Parteneri
Cu care ne mandrim

Ionela Preda este mai mult decât un fizioterapeut. A pornit cu studii de medicină generală, apoi a urmat studiile de fizioterapie și spune că și-a găsit vocația în domeniul recuperării fizice.

Dincolo de tehnicile si terapiile standard învățate, a creat o serie de protocoale născute din experiența și cercetările personale, din lucrul de zi cu zi cu pacienții. „Am făcut matematică-fizică, fiind foarte bună pietenă cu electricitatea, așa că nu a fost o problemă să aplic ce am învățat și să schimb, spre exemplu, polaritatea unui aparat, astfel încât curenții să nu mai deranjeze pacientul în timpul terapiei. Sau să îmbin biomecanica, anatomia și electricitatea. Am tratat de-a lungul anilor tot felul de probleme dificile, printre care o hernie de disc extrem de mare risc, cu indicații de intervenție chirurgicală 100%. După trei luni pacienta s-a simțit foarte bine. O alta dificultate a fost un „umăr înghețat” pe care am reușit să îl deblochez după luni de muncă și terapie”, afirmă fizioterapeutul Ionela Preda.

Fiind și technician pe regimurile alimentare, Ionela Preda creează la THERAPY BOUTIQUE programe de viață sănătoasă care includ de la diete personalizate, la proceduri de modelare corporală și facială minim invasive, dar și consiliere pentru fiecare pacient în parte.

Unul dintre cei mai cunoscuți clienți THERAPY BOUTIQUE, care a devenit și Ambasador al brandului, este artista Monica Anghel, care a reușit să slăbească 30 de kilograme în trei luni, cu terapiile Ionelei Preda.

„Sunt pasionată de principiile nutriției moderne, am studiat efectul suplimentelor anti-aging și maniera în care aparatele de fizioterapie pot fi adaptate în actiuni de menținere a țesuturilor în stare optimă. Aceste proceduri de prevenire sau de intervenție minim-invazivă cred că sunt cele mai sănătoase pentru corp și pisihic. Mi-am dorit acest spațiu în care să mă pot desfășura fără limitări. Oamenii nu vin doar pentru o problemă într-un cabinet de recuperare, ci pentru un cumul de factori, extrem de diverși. De exemplu, după o operație a coloanei sau dupa o operatie de hernie, nu ai nevoie doar de refacerea musculaturii, de tonifiere, de recăpătarea mobilității, ci și de depășirea traumei, a durerii, de atenuarea semnelor lăsate de intervenție, poate de pierderea în greutate generată de o perioadă lungă de imobilitate. Mai mult, aceste momente din viața noastră marcate de suferință fizică, vin la pachet cu depresii, mai ușoare sau mai pregnante. Mi-am dorit un spatiu în care pacientul să vină relaxat, să aibă parte de consultanță, nu doar pe zona de terapii de recuperare, dar și de beauty și nutriție. Să fie un spațiu intim, unde să nu te simți expus privirilor. Momentele acestea, în care avem nevoie de recuperare, nu sunt cele în care ne simțim cel mai confortabil în pielea noastră, așa că este nevoie de puțină delicatețe din partea terapeutului. Ai nevoie să știi că beneficiezi de grijă și de un program personalizat corpului, psihicului și istoriei tale personale”, explică creatoarea THERAPY BOUTIQUE.

 

PROCEDURI PERSONALIZATE

Procedurile efectuate la THERAPY BOUTIQUE sunt personalizate, în funcție de fiecare pacient și constau în:

– Tratamente faciale anti-aging, cu efect de regenerare și revitalizare a pielii, inclusiv în profunzime, prin stimularea profundă a resurselor naturale ale organismului;
– Tratamente corporale personalizate pe orice zonă, îmbinând efectele radiofrecvenței (energia WINBACK), shockwave-ului și electrostimulării wireless;
– Diverse tipuri de drenaj limfatic și masaje combinate cu tehnologia TECAR, prin care se obține o relaxare profundă a musculaturii și terapia zonelor dureroase;
– Recuperare medicală;
– Consultanță în nutriție.