• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Tratamentul facial cu TECAR și radiofrecvență

În timp ce energia TECAR regenerează și revitalizează toate straturile pielii prin stimularea profundă a resurselor naturale și a proceselor de regenerare, radiofrecvența vine să completeze toate aceste beneficii prin redarea elasticității și fermității pielii, atenuarea imperfecțiunilor și remodelarea contururilor.

După folosirea terapiei TECAR, tenul își recapătă strălucirea, pentru că regenerarea se produce nu doar  la suprafață, ci și în interior, prin stimularea fibroblastelor, în scopul eliberării de colagen și elastină.

În termeni de specialitate, terapia TECAR este o diatermie (o încălzire a stresurilor profunde), care realizează un transfer energetic în câmp capacitiv-rezistiv și neutru. În limbaj obișnuit, terapia TECAR are rezultate spectaculoase în remodelarea zonelor dificile, cu celulită, în cazul retenției de apă și al aspectului de coajă de portocală, regenerând și revitalizând toate straturile dermei, reducând imperfecțiunile de pe abdomen, șolduri și coapse.

În cazul masajului facial, TECAR Winback aduce un efect de strălucire naturală, vizibilă de la prima ședință, de fermitate și de ștergere a imperfecțiunilor.

În combinație cu TECAR, Radiofrecvența poate fi folosită nu doar în tratamentele faciale, ci și corporale, pentru conturarea și remodelarea siluetei, prin reducerea depozitelor de grăsime și tratarea tuturor stadiilor celulitei.

CONTACTEAZĂ-NE

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Numar de telefon

    Mesaj