• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Masaj

Masajul terapeutic manual este cea mai veche și cea mai bună terapie analgezică și una din cele mai puternice metode de tratare și prevenire a durerii și de inducere a stării de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Realizat corect, într-un mediu profesional, masajul poate aduce mai multe beneficii decât orice tratament costisitor sau terapie invazivă.

Definind „ca la carte” terapia prin masaj, specialiștii Therapy Boutique spun că reprezintă mobilizarea țesuturilor moi, pentru restabilirea funcționării normale a organismului și tratarea majorității problemelor musculo-scheletale și asociate, în scopul îmbunătățirii funcționării sistemului circulator, limfatic și neurologic.

Dincolo de prezentarea profesională, masajul este un mod plăcut de relaxare, chiar și atunci când intenția este de diminuare a celulitei și se poate realiza la nivelul întregului corp. În astfel de cazuri se pune mai mult accent pe zonele afectate de acumularea de strat adipos – coapse, fese, burtă, brațe și picioare – spatele fiind aproape întotdeauna lăsat pentru partea de final a terapiei.

Mobilizarea se face de către maseur prin tehnici de rulare, palpare și frământare, astfel încât să nu existe porțiuni în care să nu fie reactivată circulația.

Masajul corporal poate fi completat foarte bine și cu un masaj facial, având în vedere că la nivelul feței există nenumărați nervi și puncte de presiune care pot transforma experiența într-un veritabil răsfăț menit să îmbunătățească starea de spirit, să prevină apariția ridurilor, să amelioreze congestia sinusurilor și să favorizeze detoxifierea organismului.

0067  IMG 3170 300x200 - Masaj

Preț:

Masaj 15 minute – 42 lei

Masal 30 minute – 78 lei

CONTACTEAZĂ-NE

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Numar de telefon

    Mesaj