• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Drenaj limfatic efectuat cu TECAR

Drenajul limfatic este un fel de campion mondial al tratamentelor destinate problemelor circulatorii, iar atunci când este efectuat cu ajutorul aplicatorilor speciali TECAR, acționează și mai eficient pentru deschiderea stațiilor ganglionare. Este nevoie doar de presiuni circulare ușoare la nivelul membrelor afectate, urmând direcția circulației limfatice.

Prin aplicarea energiei Winback, rezistența naturală a țesuturilor biologice va transforma energia în căldură, fapt ce va determina mobilizarea fluxurilor vasculare și limfatice.

Terapia este indicată pentru reducerea celulitei, depunerilor de grăsime, detoxifierea organismului, reducerea edemelor și stimularea sistemului imunitar, combaterea senzației de picior greu

care apare din cauza sedentarismului și deshidratării, ameliorarea calității somnului și a unor probleme circulatorii.

Mai mult decât atât, procedura poate avea efecte spectaculoase în cazurile de limfedem sau în așa numita „șosetă peste gleznă”. Drenajul limfatic este mai mult decât o procedura cosmetică, astfel că trebuie realizată doar de către personal specializat.

În plus, specialiștii Therapy Boutique atrag atenția că procedura nu este recomandată pacienților care suferă de tumori maligne, inflamații acute sau tromboză. De asemenea, tratamentul nu este indicat atunci când edemele sunt cauzate de insuficiență cardiacă.

CONTACTEAZĂ-NE

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Numar de telefon

    Mesaj