• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Radiofrecvența

De ce să alegi Radiofrecvența?

Radiofrecvența Winback contribuie, ca și terapia shockwave, la reducerea stratului adipos, creând un tonus instant prin contracția musculară, stimulând producerea de colagen și elastină și, implicit, regenerarea naturală a pielii.

Efectul diatermic (ridicarea temperaturii țesuturilor cu ajutorul curenților de înaltă frecvență) și circulator al energiei Winback este un suport ideal în slăbire și îndepărtarea imperfecțiunilor profunde, în tonifierea musculară, ameliorarea vergeturilor, revitalizarea și regenerarea pielii, iar combinat cu drenajul limfatic sau cu terapia shockwave oferă rezultate spectaculoase în tratamentele de scădere în centimetri.

Mai mult decât atât, aplicat la nivelul feței, tratamentul este unul relaxant, care constă în aplicarea unui gel cosmetic și în masarea pielii cu dispozitive speciale, prin mișcări circulare, având ca efect transmiterea energiei termice prin toate straturile pielii, în profunzime, fără a leza în vreun fel epiderma (suprafața pielii). Efectele sunt comparabile cu cele obținute în urma intervențiilor cu bisturiu sau botox: diminuarea ridurilor, prospețimea și luminozitatea tenului, reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi ori a cicatricilor provocate de acne și a porilor dilatați.

Acestea sunt motivele pentru care tratamentul este potrivit oricărei persoane care dorește să-și îmbunătățească aspectul pielii minim invaziv, indiferent de vârstă.

Singura restricție privind folosirea terapiei cu unde radio este zona mamară.

Prețuri:

Radiofrecvență 30 minute – 162 lei

Radiofrecvență 60 minute – 300 lei

Video Prezentare Group Training

CONTACTEAZĂ-NE

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Numar de telefon

    Mesaj