• Program Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Masaj combinat cu TECAR
Descoperă efectele benefice asupra corpului tău

Când combini masajul manual, cu energia Winback și sinergia terapeutului cu diadermia produsă de echipamentul medical, efectul asupra pacientului nu poate fi decât incredibil de benefic și relaxant.

Acest tip de masaj combinat este potrivit de obicei pentru persoanele dornice de relaxare fizică și psihică, deschise la terapii noi, neinvazive.

Masajul terapeutic manual este cea mai veche și cea mai bună terapie analgezică și una din cele mai puternice metode de tratare și prevenire a durerii și de inducere a stării de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Terapia TECAR este cea mai nouă și mai eficientă metodă de decontracturare musculară, dar și de remodelare a zonelor dificile, cu celulită, de tratare a retenției de apă, de drenaj și de ameliorare a aspectului de coajă de portocală, cu rol important în regenerarea și revitalizarea tuturor straturilor dermei sau în reducerea imperfecțiunilor de pe abdomen, șolduri și coapse.

Chiar dacă este o procedură noninvazivă are anumite contraindicații în cazul persoanelor cu neoplasme, trombi (tromboflebită), pacemaker (corector pentru ritmul inimii), probleme dermatologice grave sau femei gravide.

Vă așteptăm!

0079  IMG 3189 1 300x200 - Masaj combinat cu TECAR

CONTACTEAZĂ-NE

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Numar de telefon

    Mesaj